Цецо Андреев за скандала с Емануела и приятелството с Алисия и Преслава

Цецо Андреев, добил популярност като гримьорът на звездите, работи с едни от най-актуалните фолк певици – Алисия, Преслава, Емилия, а също с плеймейтката Златка Райкова, тв водещата Венета Райкова, актрисата Ралица Паскалева, тийн сензацията Гери-Никол и още много. Доскоро работеше и с Емануела, но след скандала им по време на участието си в Big Brother: Most Wanted, певицата вече не ползва услугите му.

Да участва в „Биг Брадър“ за Цецо е сбъдната мечта, а за скандала с Емануела казва, че не е изненадан.

„Въобще нищо не ме изненада, всичко се случи, така както си го представях. Скандалът с Емануела също беше очакван. Бях надушил накъде отиват нещата и знаех, че краят на нашето приятелство и съвместна работа е наближил. Просто не очаквах да се случи във формата“ – споделя той пред „Шоу“.

Показал истинската си същност в риалитито и не е имал спирачки относно поведението си: „Никакви спирачки не съм имал. Забравих за камерите още на третия ден“.

Загубеното приятелство с Емануела се случи заради смешен скандал, а за провокацията Андреев казва: „Ядосаха ме някои нейни постъпки. Като страничен наблюдател видях как целенасочено провокира Златка, непрекъснато сватосваше Лош и Джулиана, след като казаха, че не искат да ги свързват по този начин. Това цялото нещо го наблюдавах до момента, в който не ме провокира и мен. Можех да кажа и още повече неща, но не беше уместно пред толкова камери в Къщата“.

Не се притеснява, че фолк певиците, с които работи, ще прекратят отношенията си с него от солидарност към Емануела.

„Сами видяхте, че Преслава и Алисия дойдоха в студиото на „Биг Брадър“ да ме защитават. Хората знаят Емануела какво представлява и дори да не го показват в публичното пространство те са съгласни с мен“.

Признава, че певиците му споделят тайните си, но никога не е злоупотребявал с това.

„Споделят толкова, колкото е подходящо за салон. Не ми казват неща, които са на живот и смърт. Все пак в салона има много хора и всеки може да те чуе, дори някоя друга певица да подаде уше към разговора ни. Казват ми неща, които не ги бърка, че евентуално някой може да ги чуе и да ги разкаже на друго място. Но с Алисия сме изключително близки и си споделяме и по-съкровени тайни. Никой от нас обаче не тръби личните истории пред други хора“ – подчертава гримьорът.

Освен Алисия има и други приятелки сред популярните си клиентки.

„Златка Райкова, Алисия и Преслава, макар с нея да не се виждаме толкова често, но мога да разчитам на нея за всичко. Сам не можах да повярвам, че тя е отишла в студиото на „Брадъра“ да ме защитава“ – казва още Цецо Андреев.

3 коментара към “Цецо Андреев за скандала с Емануела и приятелството с Алисия и Преслава”

  • Preslav каза:

    Аз пък Цеци много си го харесвам! Супер свеж си е. Вие го нападате заради Емануела. Ами, всички я видяхме как не можеше да се защити, въпреки че я харесвам…🤗😁

  • мая2 каза:

    В попфолка няма приятелство , нито между певиците ,нито между обслужващия персонал както вика Емануела .Всичко е поза и изгода .В момента ,в който излезеш от салона същите тези ,които те ласкаят -те сравняват със земята .Нещата отдавна са комерсиализирани и всичко е една машина за правене на пари целия жанр ,която малко по малко поема по друг път ще оснатат няколко имена, които ще се търсят и помнят,а останалите просто ще са за фон .Няма как да има развитие с тази пошлост с тези груби текстове и мелодии сходни една с друга .Жалко ,че не виждаме че когато нещо загуби своята идентичност то губи важното и ключа към успеха

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!