Цвети Радойчева спечели голямата награда на BG Music Festival

Поп певицата Цвети Радойчева спечели голямата награда на BG Music Festival, който се проведе за трета поредна година в Сандански. Талантливата изпълнителка представи своята най-нова авторска песен, озаглавена „Изчезни“. Парчето е по нейна музика, текстът е на Петър Москов, аранжиментът е направен от Алекс Нушев.

Цвети Радойчева се открои на сцената с вокална техника, харизма, чар и силно сценично присъствие. И двете вечери за своята впечатляваща визия певицата  заложи на шармантни рокли. Изпълнението на  “Изчезни” й донесе голямата награда на фестивалното жури. Тя беше избрана за най-добрата поп песен на BG Music Festival 2019.

Сингълът е обвързан и с голяма кауза. С тази песен, Цвети категорично казва: “Не, на насилието над жени“. Създава в знак на съпричастност към жените, пострадали от домашно насилие. „Нека много жени, които са били обект на насилие, да я приемат като своя лична изповед и да придобият силата да споделят за проблема“ – казва Радойчева.

В момента певицата подготвя заснемането на тематично видео към “Изчезни”, в което ще пресъздаде емоцията на песента, партнирайки си в лентата с известен наш артист.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!