Цвети и Светльо от  Expose: Няма как да няма надежда

Цвети и Светльо от  Expose представиха сингъла си „Не се предавам“ в края на 2020-а. Проектът носи послание за силата, необходима ни по време на пандемията, а в лентата дуетът събира звезди от различни сфери, за да мобилизират обща енергия в трудните времена.

Цветелина Маринова и Светослав Владимиров се похвалиха, че не са получили нито един отказ от поканените от тях за участие във видеото.

„Няма как да няма надежда, особено в изкуството. Трябва да има много любов и надежда, а ние изразяваме силните си емоции чрез музиката. Благодарение на Национален фонд „Култура“ реализирахме тази песен“ –  казва Цветелина пред „България сутрин“.

Убедена е, че нямаме право да се изгубим и да оставим душите ни да страдат. Пандемията ще промени както развитието на изкуството, така и всичко друго, на мнение е тя и е важно да можем да продължим по различния начин.

Категорична е, че промяната ще бъде за добро, защото като хората ще бъдат жадни за изкуство.

EXPOSE с песен за всички, намерили сили да вдигнат глава – „Не се предавам

„Това парче и този видеоклип беше една голяма борба, наистина сбъднахме мечта. Когато човек се бори, пада и става, тогава разбира, че има смисъл. Музиката е вдъхновение, което те изправя и ти показва накъде е пътят“ – коментира Светльо.

„Много хора ни пишат, че вдъхновяваме и се вижда, че сме си оставили душата“ – доволни са изпълнителите.

Двамата работят по нов албум, за който обещават да е грандиозен и държат да го представят на живо с впечатляващо шоу.

Реклама

1 коментар към “Цвети и Светльо от  Expose: Няма как да няма надежда”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!