Цветелина Янева: Треперя за най-важното нещо в живота ми

Цветелина Янева изпраща една от най-успешните си години. Певицата представи проектите “Болка моя”, дуета с Фики –  “Не ме оставяй” и “Ангелът”, които уцелиха право в десетката музикалните предпочитания на публиката и й донесоха 17 милиона преглеждания в YouTube.

Самостоятелните й песни влязоха в микса за концерта “Планета на 18” и бяха бурно аплодирани от присъстващите в Пловдив.

С много трепет изпълнителката стъпи на сцената в зала “Колодрума” и минути след изявата си сподели:

“Беше още по-еуфорично, защото не работя от няколко години. За мен голямата сцена е единствената сцена в момента и няма как да не ми липсва. Аз съм от семейство на музиканти и за мен не е само работа, а живота ми. В момента не мога да кажа, че много страдам , защото вкъщи има едно малко създание, което е по-важно”, казва певицата в „На кафе“ .

Шоу от най-висока класа показа Цветелина Янева в концерта на „Планета“

Майчинството за нея е една цялостна промяна, свързана не само с детето, но и с други фактори.

“Промени ме към добро, към грижа и към това да отговарям, и да треперя за най-важното нещо в живота ми” – подчертава Янева.

В навечерието на Новата 2020-та година си пожелава:

“Само здраве си пожелавам, на мен и на моите близки, защото това е най-важното, а в кариерата, смятам, че аз и моят екип можем да постигнем всичко, стига да работим”.

Реклама

8 коментара към “Цветелина Янева: Треперя за най-важното нещо в живота ми”

  • Точната каза:

   Да, пишеш такива неща за една класна певица си е чиста Завист на първо място и на второ вие имате нужда от професионално лечение при психолог, това което пишете се отнася за Вас не за нея.

 • Албена В. каза:

  Пеевска продължава да ни тероризира с упадъчен и кичозен стил. Твърде далеч е от образа на секси руса мацка. Това лице с вид на подпухнало тесто, тази безформена фигура говорят сами за себе си. Колкото и пари да се наляха- Пеевска не придоби сексуално излъчване на нимфоманка и сексстръвница, за разлика от нейните колежки. Тя си остана незабележима треторазрядна фолкаджийка, колкото и нейния бойфренд да се напъва да я изстреля в орбитата. От както е с този бойфренд поне “ кариерата“ й дръпна леко на горе с това да я знаем поне коя е.
  По отношение на песните Цвета удря винаги на камък. Съдейки по текстовете и тя се стреми да бъде секссимвол, но с нейната визия това е невъзможно. Твърде грозна е и никакъв Фотошоп и грим не могат да й помогнат това да не се забелязва. Пеевска има ужасно телосложение, никаква грация на движенията и е лишена от всякакъв женски чар.
  Другото й нещастие е един твърде изтормозен и скърцащ гласец, който наподобява вой на вълци в гората. При това Пеевска не спря да бълва от прости по- прости песни. Какво друго ни остава освен да и съчувстваме на горкичката .

 • Фен каза:

  Албена, обичам те! Не спирай да пишеш и дано надживееш стария Тико!

 • Анонимен каза:

  Цветелина пее изключително добре, прави качествени песни и клипове, няма пошли текстове, визията ѝ е екстравагантна, но много стилна. Не би трябвало да ни интересува с когоо си ляга, слушайте гласа и песните!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!