Цветелина Янева се нареди до световните знаменитости

Цветелина Янева се нареди до световните знаменитости

Цветелина Янева е сред най-елегантните родни знаменитости, която винаги впечатлява с отношението към своя стайлинг. Изпълнителката на „Пайнер“ прецизно подбира тоалетите и умело съчетава изтънчената класическа линия с актуалните модни трендове.

Един от тоалетите, с които позира в Instagram, привлече вниманието на Виктория Бекъм. В стори в социалната мрежа популярната дизайнерка сподели снимката, като част от портфолиото си от звездни клиенти.

Попфолк певицата  е избрала спортен екип от две части в нежно розово, част от колекцията на Victoria Beckham и Reebok. Това я нареди сред популярните дами, които са клиентки на Бекъм и демонстрират как носят изделия от колаборацията със спортния бранд.

Междувременно новият проект на изпълнителката – „Минутите“, в дует с Александър Робов, получи висока оценка от меломаните. Песента остана дълго начело на българскиия трендинг в YouTube, а за по-малко от месец е регистрирала близо 3 милиона преглеждания и хиляди споделяния в PlanetaOfficial.

Реклама

4 коментара към “Цветелина Янева се нареди до световните знаменитости”

  • Крадени пари каза:

    Всички знаят каква цена плаща Пеевска за някакви парцалки. Жена, продала душата и тялото си на дявола. Жена, достойна за презрение!

  • Кичка Карамфилова каза:

    Бекъм определено си търси нова чистачка за имението си (последната беше изгонена заради зле почистина тоалетна чиния,а това същество знаем чий свински л.йна чисти). Ама леля Вики не знае с каква нечистоплътница ще си има работа (забележете гнусната й коса в спортното екипче). Шиврантийо, колкото и да си пъчиш изсипания си г.з свинята ще те показва не за още дълго време- и на него часовника му тик така… всички боклуци като вас скоро ще ви видим по улиците с професии от типа: обществено полезен труд! Тогава да те видим как ще се кекерчиш в някоя пристилка с метла в ръката а свинята да ти мъкне чувала за отпадъци… Била вмирисаната скумрия сред световните знаменитости! Глупости! Добре че глигана ти ги публикува тия олигофренщени…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!