Цветелина Янева разкри защо се бави новият й проект - Signal.bg

Цветелина Янева разкри защо се бави новият й проект

Цветелина Янева разкри защо се бави новият й проект. Преди дни певицата се завърна на музикалната сцена. Тя се изяви на концерта по случай 25 години радио “Веселина”. В зала “Арена Армеец” в София изпълнителката бе посрещната с ентусиазъм от многобройната публика.

Звездата на телевизия “Планета” сподели, че този концерт е бил много емоционален за нея. Тръпката от него дори сравни с в първите години в “Пайнер”.

“Все пак повече от две години пауза от клубни участия си оказва влияние. Това да изпълняваш песните си, дори и един път в седмицата пред публика, е доста голям тренинг. Сега ми беше малко притеснено. Вълнувах се много дни преди концерта.  Даже и сега, след моето участие, още не ми е минало” – разказва певицата в телевизионно интервю.

Най-голямата изненада, която Цветелина Янева и Галена поднесоха на публиката в “Арена Армеец”, бе дуетното им изпълнение на обичаната народна песен “Лудо-младо”.

“С Галена много държахме да изпеем нещо заедно. Тъй като вече имаме дует, решихме да изпълним нещо, което хората знаят и могат да пеят заедно с нас” – обясни тя.

Цветелина Янева анонсира и видеоклипа, с който официално ще се завърне в ефира на телевизия “Планета”.

“Бях казала, че ще е януари-февруари завръщането ми,  но тъй като сменихме песента, затова сега се забавихме и с клипа. Надявам се да излезе през април. Динамично е парчето и е хубаво. Аз не обичам да се хваля.  Хората трябва да решат дали е хитово и дали е хубаво, но мисля че ще се хареса”, казва изпълнителката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!