Цветелина Янева на 30: Животът ми е осмислен

Цветелина Янева отпразнува 30-годишен юбилей на 5 октомври. Рожденият си ден тя посрещна в София с много приятели, колеги и семейството си.

Фолк звездата се радва на една от най-успешните си години както в професионален, така и в личен план.

“2019-а е една от най-силните ми години. Новият ми 4-ти самостоятелен албум е готов, но искам да включа в него още нещо ново. Затова го задържам, но мога да кажа, че ще излезе на музикалния пазар първите месеци на 2020 година“ –  казва тя пред „Планета“.

Лято 2019-а за нея бе подпечатано с хитовете “Болка моя“ и дуета с Фики – “Не ме оставяй“, а през ноември ще зарадва публиката и с нов видеоклип.

Признава, че срещите с феновете й липсват, но на 3 декември със сигурност ще бъде част от звездния тим на “Пайнер“ в пловдивската зала “Колодрума“ за концерта “18 години телевизия “Планета“.

“Сцената определено ми липсва, но на този етап мисля, че детето ми има по-голяма необходимост от мен, отколкото кариерата ми. На 18 години, след конкурс, подписах договор с музикална компания “Пайнер“. Тогава летях! Бях много щастлива и мислех, че всичко ще бъде много лесно. Оказа се, че сцената изисква много… Твърде млада срещнах и мъжа, който днес е до мен и с когото имаме прекрасен малък син на 2 годинки. Мога да кажа, че днес животът ми е осмислен, че изпълних мисията, която една жена трябва да направи до тази възраст. Случи се най-прекрасното нещо в живота ми, станах майка“, споделя още Цветелина Янева на рождения си ден.

9 коментара към “Цветелина Янева на 30: Животът ми е осмислен”

 • Фен на Янева каза:

  Браво, браво, народе! Нека родителите ни, бабите и дядовците ни да гладуват, мизерстват, стачкуват, смазвани на пътя,емигрират, за да може тоя гнусен боклук да има висок стандарт, живее в лукс и охолство без да го е заслужила. Разбира се, че имаме легендарни изпълнители, меценати и прочие но туй жена няма никакви заслуги. Ако искате фенове ме нападнете, даже ме изяжте, но трудно ще опровергаете истината.

 • Иво каза:

  Елементарно е да бъдеш опроверган. Трябва да си зверски тъп за да смяташ, че един човек може да е виновен за положението на цяла държава хахахахаха. На неуспешните хора все другите са ви виновни.

 • 🐁 каза:

  Не те е срам, бе! Неуспешен ли е човек учил за лекар, учител, инжинер или друга квалификация? Неуспешен ли е пенсионерът работил 40 години за 200 лв пенсия? Не е тя единствената, но е част от малкото самопровъзгласили се за богове. Ти си елементарен и много невеж човек!

 • 🐁 каза:

  Госпожо Галина, разбирам ви и не желая на никой от шоубизнеса или политиката лоши събития и несгоди, но кой ще плаща за грешките и беззаконието, което цари? Не осъзнавате, че докато гледате как „бабички хвърлят пачки през балкона“ или лекари пишат неверни диагнози с цел изгода, ние изчезваме, а тия които остават след нас ще живеят с още по- големи проблеми и неоправии. Парите на тая Янева от концерти ли са? От продадени албуми? Разбира се, че не са. Това не е Шакира, а порядъчна известна само у нас певица, а се изживява като Лили Иванова. Да, ама Лили пълни залите и сме горди с нея. Тя има доказателства за парите си, а тая с мъжа си граби ли граби… Хора от нейния роден край берат билки за 5 лв на ден и накрая ги набият, за да не им платят надницата. Е, кажете, как да я харесвам тази като знам с кой вечеря и кой й плаща прищявките и най вече от чий джоб са.

 • ivan каза:

  Горката, осмисли си живото с това че се продаде, какво постигна с таланта си, къде проби без парите на мъжа ти. Срам за семейството си. Жалка си мила на всичките ти лъскави снимки си сама имаш пари но нищо друго.

 • qdosana каза:

  Парцал демонстриращ охолен живот с това че в някакъв момент с най древната професия успя да омотае един богаташ. Цеце помним те как преследваше Тони Стораро в Велинград и му беше любовница ама мама Пепа прецени че на сегашния по добре ще те продаде. Има възмездие детето ти ще плаща

 • Дилян Мамин каза:

  Дай боже всеки му по едно прасе, та да си осмисли жалкото съществуване

 • Албена В. каза:

  Омразата, която непрестанно струи по адрес на Пеевска е разбираема. Освен връзката с Пеевски, самата Цветелина е дразнеща, нахална и безинтересна. Мнимото й творчество е изпъстрено с долнопробна селска кръчмарщина , просташки текстове и липса на каквато и да е концепция. Дразнещото носово- оперно виене я прави непоносима за слушане дори в ромските махали. Трябва да се отбележи, че Пеевска е вдървена и семпла, тя няма никакво сексуално излъчване , за разлика от останалите фолкаджийки. Въпреки огромните инвестиции в нея- тя не успя да стане сладка и съблазнителна. Никога няма да се наложи като емблематична фигура в който и да било жанр. Напразни останаха усилията и мъките за нейното спонсориране. Просто никой не я харесва.

 • Tita каза:

  Тази изключително нахална и дразнеща селянка пак ли изскочи от нищото. Осмислила си живота като прави свирки за пари и роди издръжка айде стига вече. Изживява се като принцеса а е парцалеса семейството й е кръчмари нон стоп пеят по ромски сватби и им лепят наплюнчени банкноти къде ли не а тази си мисли че е ВИП. На лицето й е изписано друго безлична селянка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!