Цветелина с двойна премиера в София

В навечерието на Празника на жените певицата Цветелина ще направи авторска премиера в София на книгите си „Сферата на Любовта“ и „Тя“.

Събитието се организира по покана на Съюза на транспортните синдикати в България (СТСБ) и е с тяхното изключително съдействие.Председателят на  СТСБ Екатерина Йорданова смята, че посланията в книгите на звездата отговарят на идеологията за ненасилие и стремежът към един по-красив и по-хармоничен свят.

Двете заедно искат да си подадат ръка и да насочат вниманието на присъстващите върху любовта, красотата и възвишените чувства като неутрализатор на агресията в света на жените. Те вярват в изграждането на света на любовта стъпка по стъпка, като всеки един от нас започва да го гради в себе си.

Именно натам ни водят и двете книги – с преливащи импулси една в друга и като взаимодействащо единение на мъжкото и женското начало. На сродните души.

„Сферата на Любовта“ е психология на любовта в стихотворна форма. Тя дава ключ към сърцето на всеки един читател. Книгата „Тя“ е дълбок вопъл на женската душа, която разкрива пласт по пласт осъзнаването на женската същност по един нежен и деликатен начин, оживяващ пред нас чрез стихове.

Според редактора на книгите, Розалия Александрова – поетеса и организатор на Международния фестивал на поезията „Духовност без граници“, това е ангелска поезия, която говори на езика на хората. Език, разбираем, близък, трансформиращ, изпълнен с енергията на новото време, който черпи вдъхновение от изконните ценности.

Двете книги са истински бижута в ръцете на читателите и като естетически вид. Дизайнът и картините са дело на сестрата на авторката, Валя Иванова, която е художник и в момента живее в Америка. По време на сътворяването на книгите, двете са били в денонощна връзка за постигане на творческото вълшебство.

Интересен е начинът на писане на стиховете. Те са послания, които се изливат наведнъж в душата Цветелина. Как точно се е случило, авторката ще разкаже на самата премиера. Тя ще бъде среща на духа и любовта. На мъжкото и женското, съчетани в перфектна творческа хармония. Картини, музика, стихове. В присъствието на хора, стремящи се да виждат света от светлата му страна.

Подарете си среща с Вашето сърце!

Събитието ще се състои на 06.03.2020 г. в Софийска градска художествена галерия на ул. „Ген. Гурко“ 1 от 18:30 часа. Вход свободен!

2 коментара към “Цветелина с двойна премиера в София”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!