Цветелина на първа есен с нова песен

Цветелина ще направи музикален подарък на своите почитатели с настъпването на астрономическата есен. Тя запази за десерт видеореализацията на специалното изпълнение на песента „Зайди, зайди” от фолклорния албум „Завръщане към корените”.

С това този проект се превръща в първия албум на певицата, който е със сто процента видео версии на всички песни. Главната заслуга е на екипа на Агро ТВ, чието рекламно лице е Цветелина.

По този начин албумът „Завръщане към корените” е достъпен за всички почитатели на българския фолклор чрез интернет пространството, където могат да се гледат свободно.

Благодарение на Агро ТВ и Фен Фолк ТВ, които са нейни медийни партньори, всички песни от „Завръщане към корените” достигат и до телевизионните почитатели на фолклорната музика.

За Цветелина песента „Зайди, зайди” е много свидна, тъй като й е любима от дете. А видеото е заснето на едно скъпо за сърцето й място, където обича да се усамотява и зарежда за нови вдъхновяващи проекти. Това е Чинаровата гора, гордостта на село Белащица, в близост до Пловдив.

По този начин изпълнителката иска да пренесе зрителите в уникалния по рода си резерват. Надява се хората да пожелаят да го видят и на живо, защото усещането да пристъпиш в този храм на природата е неповторимо. Възможността да се докоснеш до чинари на стотици години, а един от тях на над 1200г., е спиращо дъха преживяване.

„Ние сме благословени да живеем в родина, на която дърветата са на възраст по-голяма от някои държави в света”, възкликва Цветелина.

Аранжиментът е на доказалия се фаворит в областта на македонската песен – Светослав Лобошки, с когото Цветелина работи от началото на своята кариера.

Дух, традиции, родолюбие, корени, любов, приятелство, постоянство, са сред основните устои на певицата.

„Щастлива съм, че с албума „Завръщане към корените” имах възможността, да оставя фолклорно съкровище за бъдещите поколения. Дай Боже да се родят още такива скъпоценни бисери“ – казва тя.

Премиерата на „Зайди, зайди” ще бъде на 22.09. по Агро ТВ, Фен Фолк ТВ, страницата на Цветелина във фейсбук, както и в Официалния й канал в YouTube.

1 коментар към “Цветелина на първа есен с нова песен”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!