Цветелина засне нов видеоклип

Цветелина засне видеоклип на песента „Не се карай стара ле мале”. Това е деветата песен от фолклорния албум „Завръщане към корените”, която певицата клипира съвместно с екипа на Агро ТВ. Снимките се проведоха в механа в Студентски град – София. В тях взеха участие танцьори от „Български ритми”, както и почитатели на изпълнителката.

„Настроението беше повече от положително и се надявам да се предаде на зрителите. Снимките се превърнаха в истински празник” – споделя тя.

Песента е една от най-обичаните пирински песни за маса и е задължителна част от репертоара на Цветелина при нейните участия. Музиката е народна, а аранжиментът е направен от Светослав Лобошки, с когото изпълнителката работи от години.Техният тандем е безупречен и това е отразено в поредната им съвместна песен.

За стайлинга на звездата се погрижиха дизайнера Антония Димитрова и Анета Атанасова.

Премиерата е на 14 февруари в ефира на Агро ТВ, Фен фолк ТВ, Официалния видео канал на Цветелина в Youtube и фейсбук страницата й. Тази дата е избрана, защото песента е много подходяща за един от най-българските празници – Трифон Зарезан, по стар стил.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!