Цветана Манева за участието си в проекта на Азис

Голямата българска актриса Цветана Манева прие предизвикателството да участва в клип на Азис. Тя се появи със специална роля в лентата към „Позна ли ме?“, което предизвика вълна от коментари.

„Доволна съм, че участвам в такава кауза”-  заяви Манева в предаването „Тази неделя” по bTV.

Тя призова хората да се замислят как се отнасяме помежду си.

„Енергията ни на взаимоотнасяне е отвратителна – тя е отблъскваща, отхвърляща, заличаваща. Как се отнасяме към животните, към растенията – това определя позитивизма и негативизма. Като от теб блика негативна енергия, тя е защото отношението ти към всичко наоколо е лошо. А това не е вярно, цветята продължават да цъфтят, деца се раждат, има хора, които се усмихват, има хора, които вярват и се надяват” – посочи актрисата.

По думите ѝ трябва да има толерантност към този, който е по-различен.

„В понеделник започва учебната година и се питам знае ли се колко са децата в неравностойно положение или с някакво заболяване, които трябва да бъдат първи клас, и какво се прави за тях” – каза тя.

Цветана Манева разкри, че думите, които изрича в края на клипа, са писани от нея. „Азис беше приготвил един материал, който беше доста обстоятелствен, по-бъбрив. Пак съдържаше смисъла, но не става за финал. Той ми се довери и аз написах тези 4 изречения”, поясни тя.

Актрисата допълни, че се е запознала с Азис, когато му е гостувала в телевизионно предаване преди време.

„Не мога да се похваля, че съм слушала неговата музика, както и той не беше ме виждал на сцената, но сега дойде на театър. Бях негов гост, направи ми впечатление, че е много открит. Много внимателно ме слушаше и явно му бях интересна”, отбеляза Цветана Манева.

„Страх ме е от тъмното и от лоши хора“ – каза още в разговора актрисата.

ВИЖ/ Азис – Позна ли ме?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!