Хит на Роксана зазвучава в дует с млада сръбска звезда

Роксана  е сред музикалните звезди, които често общуват с почитателите си онлайн. Фолк звездата споделя в социалните мрежи за своите предстоящи проекти, както и за всичко, което я вълнува.

“Има любов, която не се забравя. Има любов, която остава завинаги…“ -пише тя, с което предизвика вълна от реакции от страна на последователите си.

Оказа се, че думите са свързани с един от най-големите хитове в репертоара й, а именно песента “Спомени“, в която е възпята тази любов.

“Когато преди малко повече от година Ви представих “Спомени” не съм очаквала, че вие ще я оцените така високо, че тя ще спечели сърцата ви. Както знаете, музиката е моя, а в текста ми помогна голямата Мариета Ангелова. Вложих душата и сърцето си в този проект! Вие обикнахте песента от първо слушане… Вие превърнахте този проект в безапелационен хит и съм Ви безкрайно благодарна” – откровена е певицата.

Роксана издава, че до края на годината предстоят още музикални изненади за почитателите й, с които се надява да ги трогне.

Междувременно хитът на певицата вече има и сръбски вариант, който звучи по-различно.

„С Ваня Лакатош ме свърза моят приятел и PR Алекси Маринов и малко след като се запознахме започнахме да търсим подходяща песен за нашият дует.
Ваня обаче реши да направим сръбски вариант на моята „Спомени“ и аз се съгласих, какво по-голямо признание от това може да има за мен. Чувала съм и съм получавала съобщения от сръбски фенове, че песента ми е хит и там. Дори племенникът на Драгана Миркович също се свърза със нас и ме поздрави за „Спомени“. Именно затова Ваня реши, че иска да направим „Спомени“ на сръбски.

Ще ви издам, че песента звучи много различно на сръбски, но отново носи онова приятно усещане и онази красива емоция, която те кара да настръхваш,  озаглавихме я „Казна“, което в превод означава  наказание. Текстът на „Казна“ е дело на невероятния Стева Симеунович, написал едни от най големите хитове на сръбската музика. Очаквайте сръбския вариант „Казна“ много скоро. Пожелавам си успеха на българската версия, а защо да не го и надмине, и да се превърне в един балкански хит. Амин! Бъдете здрави, щастливи и благословени. Обичам ви“ – разказва с вълнение изпълнителката.

Реклама

3 коментара към “Хит на Роксана зазвучава в дует с млада сръбска звезда”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!