Хит на Азис му носи огромни приходи

Азис има пореден повод да празнува. Песента, вкарала го в касация на New York Times за музикални диктатори през 2016-а – „Хабиби“, може да му донесе около 100 000$ печалба от YouTube. Причината – видеото към парчето събра над 1 милион гледания.

По груби сметки минималната сума, която един роден артист получава за 1000 гледания в платформата, е около $1. “Отново 100 милиона гледания! И, разбира се, пак рекордът е мой“, написа изпълнителят във Фейсбук.

Още при излизането си хитът имаше световен отзвук в социалните мрежи, като освен от свои колеги, фолк идолът получаваше клипчета с преизпявания на шлагера от Тайланд, Виетнам, Турция и Англия.

Припомняме, че миналия декември песента на Азис „Сен Тропе“, която датира от 2011 г, също мина границата от 100 милиона гледания в платформата за видеосподеляне YouTube, пише Монитор.

„Благодаря ви от сърце! Това е празник за мен. Благодаря ви за любовта. Благодаря ви, че гледате моята музика. Вие ме правите щастлив и всичко се случва заради вас. Обичам ви!“, каза във видеообръщение той.

Това безспорно е една от най-популярните песни на Азис. Преди години дори парчето бе поверено на гръцка звезда в тамошното издание „Като две капки вода“. В клипа той се появява и с една от най-иконичните си визии – на токчета и с червена къдрава коса ала Риана в пика на кариерата й.

Междувременно Костинбродският славей се е фокусирал върху две неща. Първото е участието му в шоуто за преобразявания „Като две капки вода“. Второто е да се превърне в „мъжа на мечтите си“. Певецът показа, че се подлага на нова странна интервенция – за промяна на долната челюст.

Той взима мъжки хормони, като пие лекарства и се инжектира почти всеки ден.

„Болезнено е и понякога дава психически отклонения. Не, че преди това не ги имах. Не ви се оплаквам, споделям си. Окосмяването ми е плод на изключително трудна и болезнена процедура!“, обясни наскоро той.

Реклама

1 коментар към “Хит на Азис му носи огромни приходи”

  • Хаха каза:

    Ако вярваме на тези измислени гледания, излиза, че Азис е по-голяма звезда от някои от най-големите световни звезди, които нямат толкова гледания на някои от най-известните си песни. Няма такъв смях.. Тези песни на Азис са безспорни хитове в България, но никой не може да ме убеди, че имат толкова гледания пък той нека си вярва и да се изтъква щом така се чувства по-добре.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!