Хитовете на Преслава гърмят от София до Кьолн

Преслава е една от любимите звезди на изкушените от попфолка и всяка среща с нея е истински празник. Тази седмица концертният маратон за нея започва от София, където ще радва с хитове своите почитатели още тази вечер в Plazza Dance Sofia.

Утре певицата ще пее в Пловдив, а на 17 март предстои и една международна среща. Преслава е специален музикален гост в Кьолн, Германия. Тя е подготвила разнообразен репертоар, включващ много любими заглавия, съобщават от Планета ТВ.

Феновете там с нетърпение очакват гостуването на певицата, за да чуят на живо нейния най-новия хит “Обратно в играта”. Лентата направи премиера в PlanetaOfficial на 16 февруари и веднага получи одобрението на абонатите на официалния канал на музикална компания “Пайнер”.

Наред с концертните участия, Преслава все по-често избира да се зареди с положителни емоции сред природата. Тя е доста активна в социалната мрежа и винаги се включва на живо от своите кратки “бягства”. Последното видео е от Боянския водопад, а хитовата изпълнителка сияе и истински се забавлява сред бялата красота на Витоша.

2 коментара към “Хитовете на Преслава гърмят от София до Кьолн”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!