Хип-хоп кандидат за X Factor изненада Криско

Оригинален творчески подход, уникална хореография и музикални решения превърнаха вчерашния ден в един от най-колоритните моменти от прослушванията пред жури в X Factor.

Маги, Саня, Люси и Криско не останаха безразлични пред разнообразието от интересни кандидати, които не спряха да ги провокират и изненадват с нестандартни изпълнения.

Запомнящо се представяне поднесе кандидат от Хасково, който превърна изпълнението си в истинско вариететно шоу. Професионалният танцьор не само демонстрира сериозна хореография към избраната песен, но и успя за минути да се преобрази в характерната за Лейди Гага екстравагантна визия. В ролята на личен асистент в артистичното представяне влезе самата Алекс Раева. 

Авторското парче на хип-хоп кандидат пък получи от Криско определението „най-дългата рап песен”. Съдията искрено се заинтригува колко думи има в безкрайните рими, които неусетно запяха жури и публика. Сред богатата палитра от стилове се откроиха и ария от „Сватбата на Фигаро”, както и изпълнение от мюзикъла „Фантомът от операта”.

Дългоочакваният четвърти сезон на X Factor ще постави началото на музикалното приключение в ефира на Нова на 8 септември от 21.00 ч., когато феновете на шоуто ще имат възможност да проследят всяка стъпка от търсенето на нови таланти.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!