Хари Янакиев: Да се работи с Глория е истинско удоволствие

Хари Янакиев – мениджърът на телевизиите с марката “Планета”, е замесен в реализацията на новия клип на Глория. Тя промотира проекта си в Деня на музиката. Примата на родния попфолк казва пред Планета ТВ за сингъла  “Любовта настоява”: “Винаги съм си представяла, че тази песен трябва да я снимам в Париж”.

Видеоклипът бе подаръкът на на певицата за всички, подвластни на музикалното изкуство. Само ден по-рано Глория отпразнува 22-я рожден ден на своята дъщеря Симона Загорова и й посвети новата си балада.

“Измислих мелодията буквално за минути, а Калин Димитров много я хареса и направи един страхотен аранжимент. Лудо влюбена съм в текста, който създадохме заедно с Мариета Ангелова и тя нареди като мъниста. Точно той ми позволи да изразя и посланието на този проект, че щом любовта настоява двама души да са заедно, тя побеждава Егото, гордостта и предразсъдъците” – разказва тя.

Лентата ни пренася в Париж, Градът на любовта, а снимките бяха направени в края на септември. Режисьор на клипа е Ивайло Спасов, а оператори са Радослав Георгиев и д-р Хари Янакиев.

Глория се довери на Мениджъра на телевизиите с марката “Планета” да заснеме забележителните места на френската столица, а целият екип си подари няколко незабравими дни сред Люксембургски градини, Лувъра, Шанз-Елизе, Триумфалната арка, Айфелова кула и др.

“Истинско удоволствие е да се работи с Глория, защото тя е доказан професионалист и голям перфекционист. Успяхме да уловим моменти, които пресъздават атмосферата на Париж, най-доброто място да разкажем една красива любовна история” – не крие д-р Янакиев.

Eкранен партньор на Глория в “Любовта настоява” е Румен Георгиев, “Мистър България 2005”, а симбиозата между тях бе усетена от зрителите още преди години в проекта “Дяволска любов”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!