Фънки и Кичка Бодурова в лют скандал

Голям  медиен скандал избухна между Фънки и Кичка Бодурова. Повод за словесните престрелки стана образът на певицата, пресъздаден от Стефан Илчев по време на третия епизод на „Като две капки вода“.  между един от членовете на журито и една от най-големите ни български звезди.

„Това предаване взе нещо да се скапва. Това ресторантьорско начало на вечерта не е моето, което искам да видя. Знам възможностите на Стефан и не мога да си изкривя душата, че тази песен не беше нищо особено за него. Има лош късмет, че е попаднал на лоша песен. На Кица кое е гениалното“ – коментира Фънки за изпълнението на Стефан, който трети пореден лайф влиза в женски образ.

Острите и иронични думи на члена на журито, отправени по адрес на именитата певица, засегнаха дълбоко нейните почитатели. Те от своя страна излязоха с остри коментари срещу него и музикалната му компетентност. Всичко това достигна и до на самата Кичка Бодурова чак в далечна Америка.

Още по време на епизода, феновете информираха певицата за големия му успех, но и за заядливите коментари. Тя реагира незабавно като похвали Стефан Илчев и не спести негативното си отношение към Фънки.

„Искам да благодаря от сърце на прекрасния Стефан Илчев за невероятната имитация. Разбира се, и на екипа от невероятни гримьори на най-гледаното българско предаване. Изпратиха ми видеото веднага. Даже спрях колата, за да го видя. Доколкото за това недодялано човекоподобие и нещастен недоказан музикант Фънки, защо се ядосвате, приятели. Гледам коментарите ви! И аз като вас не мога да разбера с какво е полезен на шоуто. Той дори не разбира подигравките, с които го „обгръщат“. В България има още един, дето му се иска да бъде „Лорд“. Плюейки другите с жлъч се опитва да гради собствения си имидж. Въпрос на разбиране — едни градят името си с талант и с него обикалят света, други се опитват да лаят като помияри и им се иска да бъдат и те велики“.

Кичка отправи и призив към продуцентите на шоуто. Тя много иска да включат нейните песни „У дома“, и „България“ в шоуто. „И крайно време е да посъветвате журито да коментира само изпълнението имитация, а не какъв стил те харесват или не“ – подчерта тя.

ВИЖ / Като две капки вода: Стефан Илчев като Кичка Бодурова

2 коментара към “Фънки и Кичка Бодурова в лют скандал”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!