Фурор с преобразяванията в „Като две капки вода“

Фурор с преобразяванията в „Като две капки вода“ и победа за Славин! Едно от най-впечатляващите преобразявания в легендарния Фреди Меркюри направи Славин Славчев по време на третия лайв на култовото шоу. Изпълнението на Somebody To Love в оригинална тоналност, емоцията в мимиките и жестовете и автентичната визия изправиха на крака публиката. Това превърна Славин и в победител за вечерта.

Голямата изненада за всички беше и трансформацията на Иван Юруков в Ейми Уайнхаус. Актьорът съумя да представи излъчването на меланхоличната и същевременно бунтарски настроена певица.

„С Тина Търнър успя да хванеш мерките на шоуто! С образа на Майкъл Джексън скочи право в него“, заяви гостуващият съдия Джуди Халваджиян след появата на Гери-Никол. Поп сензацията показа вокална прилика с образа на младия Джексън, споделяйки, че това е и нейно любимо парче.

Константин получи поздравления лично от Папи Ханс, който сподели от публиката: “Имам да уча от теб! Това беше страхотно!“. След колоритния образ фолк изпълнителят дори получи покана от Джуди Халваджиян да се включи в епизоди от поредицата „Бай Брадър“.

Софи Маринова показа, че няма образ, който да й попречи да се забавлява напълно. Макар и да не успя да овладее английския език, Софи влезе в ролята на момчето, превърнало с в идол на милиони тийнейджъри.

„За момент я помислих за Мими“, заяви Развигор Попов, който влезе в ролята на вълка, за да партнира на Марги Хранова за образа на Мими Иванова.

Борислав Захариев получи поздравления от Хилда за образа на фронтмена на Metallica, а Златка Райкова предизвика противоречия в журито с трансформацията си в Лу Бега.

Златка Райкова като Лу Бега.

Следващата седмица Боби ще трябва да подпали сцената като Джеймс Браун, докато Златка опита едно от многото лица на Мадона. Марги ще учи изкуството на танците заради Дженифър Лопес, а Софи Маринова ще се превърне в самата Маргарита Хранова. Константин ще се върне към балканските ритми с Васили Карас, а Гери-Никол ще влезе в образа на световната хип-хоп звезда Cardi B. Иван Юруков ще се завърне към тийнейджърските години, преобразявайки се в един от емблемтичните участници на X Factor България – Кристиан Костов. Славин ще се изправи пред нови вокални и артистични предизвикателства с образа на Кристина Агилера.

3 коментара към “Фурор с преобразяванията в „Като две капки вода“”

  • Железен каза:

    Направо ми е жал за новия ви сайт, който едвам крета вече! Вие сте следващия последен пирон в ковчега на чалгата… след Нов Фолк! Може ли, от осем участника, да качите седем, между които плеймейтка, а певеца да го забравите… И МОЛЯ не ми трийте коментара!!!

    • Сашето каза:

      Железния, нещо си се объркал. Аз ги виждам в статията всичките 8 участници и като гледам няма пропуснат. И въобще какво ми сравняваш Нов фолк и Сигнал. Нямат нищо общо. Сигнал пишат за всички жанрове. Чудя се на някои, които предпочитат за коментират, без да мислят!!! ПФФФФФФ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!