Фолк певица с уникална аудио книга – лек против страх и негативни прояви

Цветелина, възпяла добрината и обрисувала в песни любовта, издаде своята първа аудио книга – „Преходът“.

Певицата съчетава нежността на гласа и лириката на китара в духовно пътешествие, в което се описват взаимоотношения и възприятия, които са ни нужни, за да продължим, окрилени през житейския преход, през който преминаваме.

Авторката на книгите „Сферата на Любовта“, „Тя“ и „Фабрика за мечтатели“, вдъхновена от трудностите, пред които ни изправи пандемията, започва да пише послания в стихотворна форма, които отговарят точно на момента, който преживяваме. Стиховете са продиктувани от контактите ѝ като арт терапевт и психолог с потърсилите я за съвет и помощ.

За да може да помогне на повече нуждаещи се, създава нова фейсбук страница – Цветелина Добрева. В тази страница и в групата й „Фабрика за мечтатели“, публикува всекидневни послания за повдигане на духа.

В продължение на 101 дни поетесата зарежда виртуалното пространство с кураж, надежда, любов и оптимизъм. Посланията са в стихотворна форма, които имат своята последователна, разказвателна история, въвеждаща ни в Новата Земя и Новото Небе, за което езотериците говорят от години. За пътят на Духът към Душата. ЕдинЕние на Разум и Сърце, което прави човек цялостен и пълен с живот.

Тези послания, неочаквано и за нея, се превръщат в аудио книга с музикален фон на акустична китара. Така точно една година след премиерата на книгите „Сферата на Любовта“ и „Тя“, състояла се дни преди началото на пандемията в Софийска градска художествена галерия, на бял свят се появява аудио книгата „Преходът“.

Първите отзиви са, че книгата е помощник и лек против страх, тревожност и негативните прояви, за които допринесе трудният период, през който преминаваме всички в днешно време.

„Преходът“ носи заряд и светли чувства, които помагат на слушателя да премине през личните си житейски преходи, придружен от живата сила струяща от посланията, гласът на Цветелина и съпровода на китариста Самуил Гелев.

Едно духовно пътешествие към сърцето на всеки слушател, което ще отвори нови хоризонти и способности в самия човек. Аудио книгата съдържа 2 диска в 110 мин. Реализирана е в студиото на музиканта и изпълнител Руси Русев. С подкрепата на фондация „РодАна“.
Ето, че и в най-трудните условия могат да се раждат вдъхновяващи творби. „Преходът“ е доказателство за това.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!