Фолк певицата Цветина предизвика истински фурор в мрежата

Цветина предизвика истински фурор в социалните мрежи сред почитателите си и спечели нови такива.Причината е новият самостоятелен канал на певицата в YouTube  -TsvetinaOfficial, в който звездата на Sunny music качи видео Mash Up, в което изпълнява микс от едни от най-обичаните песни на българската музика, както и някои златни попфолк хитове.

Видеото генерира вече близо 40 000 гледания в YouTube и над 20 0000 в различни фен страници само за няколко дни. Певицата получи много суперлативи от фенове и колеги, както и хиляди споделяния в социалните мрежи.

Младата надежда на попофолка е изключително щастлива, защото каналът и е съвсем нов, а вече се радва на над хиляда абоната. Кулминацията идва с това, че тя стартира и свой собствен влог, озаглавен “Смело сърце”, в който засяга безброй житейски теми, споделя за свои преживени моменти, чрез което се надява да докосне почитателите си и да помогне на повече хора да намерят пътя към самите тях, както и да допринесе за себеуважението и усъвършенстването на повече личности.

Вече излезе и първият епизод на влога, а певицата обещава да бъде все по-откровена и целенасочена във всеки следващ.

2 коментара към “Фолк певицата Цветина предизвика истински фурор в мрежата”

  • Хаха каза:

    Купени гледания или реални ..😂😂😂Нейния живот оправила тръгнала да дава насоки на други хора

  • нап каза:

    Тази да не види нещо че върви и е първата която ще се набута да го прави . Много ми е смешна чета колко образована била в едната статия с две в другата с три висши. Това до тук добре ,но последно с колко е ? В едната статия била родена в Пазарджик , в другата пък от Пловдив си била родом .При Венета вика имам си приятел след няколко месеца при
    вас казва била сама от години разликата е 5 месеца от двете интервюта .Общо казано е поредната чалгаджийка с измислен статут на звезда следях я харесвах я но много си противоречи в интерютата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!