Фолк певицата Нанси стана жертва на нагла кражба

На сексапилната Нанси й се наложи принудително да се раздели с новия си мобилен телефон. Изпълнителката от ефира на Фен ТВ стана жертва на нагла кражба.

„Всичко се случи за секунди. Бях на участие в ресторант в Благоевград и докато си извадя от чантата парфюма, телефонът вече беше изчезнал. Веднага звъннах от телефона на озвучителя ми, даваше свободно. При второто позвъняване след минути, следваше класиката – изключен беше вече.“, разказва певицата, родом от Сандански.

На следващия ден Нанси подава жалба в полицията, но засега няма резултат.

„Разбира се, че е неприятна случката и след нея останах почти две седмици без телефон. Но така пък осъзнах колко сме зависими в нашето време от мобилните комуникации, което е стряскащо. Така че може да се каже, че си починах един вид.“, опитва се да намери положителното в негативното певицата на Диапазон Рекърдс.

ВИЖ / Нанси – Жена от класа

8 коментара към “Фолк певицата Нанси стана жертва на нагла кражба”

  • Мазна пача каза:

   Да бе хитра лисица иска оператора да й го възстанови без пари две седмици без телефон била милата…Ма патко зашеметена на другия ден отиваш и си в вземаш същият номер ама от къде толкова акъл това да не е х*й да знаеш какво се прави с него,че и том сигурно те няма никаква!

  • Нанси Ваня ща плющи каза:

   Не! Ваня ще й купи, защото й се натиска и е хермафродит!

  • Влади каза:

   Тя си пада по жени, мъже…. няма значение от пола стига да има полза… Ако има и бело, вече си й любимец

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!