Фолк певицата Димана показа порасналата си дъщеря / ВИЖ

В първите месеци на 2021-а певицата Димана се стреми да поддържа позитивна нагласа и въпреки невъзможността за срещи с почитателите си в страната, намира начин да бъде щастлива, а музиката продължава да изпълва дните й.

Най-много сила и хубави емоции й дава нейната дъщеря Габриела, която на 26 декември отпразнува своя 12 рожден ден. Първо с нея изпълнителката на „Пайнер“ споделя своите нови идеи и проекти, за да бъде максимално близо до вкуса и предпочитанията на младите хора.

“Тя е много артистична и рисува прекрасно“ – казва гордата майка.

Много радост и музика в ежедневието на Димана носят и нейните ученици. Певицата е вокален педагог на млади таланти, на които дава ценни насоки в областта на изпълнителското изкуство.

През 2019 година фолк звездата се дипломира със специалност “Музикална педагогика“ в Пловдивския университет. От тогава тя активно работи не само по своите музикални проекти, но и като преподавател.

Димана посреща имения си ден с нов видеоклип / ВИЖ

Междувременно тя изцяло е завършила работата по ново парче, което предстои да бъде заснето. Навръх Димитровден певицата представи и новата фолклорна мелодия “Хубава Елена“, а публиката я прие с радост.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!