Фолк певицата Ани Хоанг стартира нов бизнес / ВИЖ

Ани Хоанг изненадва с новото си амплоа. Фолк певицата отваря заведение в Елин Пелин. Любопитното е, че това няма да е просто място, където се сервира вкусна храна, кафе и напитки, но и радва с новаторски и бутикови интериорни решения.

Сред предизвикателствата пред певицата е разглобяването на ретро автомобил, чиито части биват пригодени за места за хранене.

Ани Хоанг става още по-нахакана / ВИЖ

Впечатления правят ярките цветове и дръзките нюанси, сред които водещ е червеният. Рисунките със спрей, тип графити, също са приумица на звездата.

Разбира се в това си начинание изпълнителката не е сама. Плътно до нея са половинката й Людмил Иларионов – Люси, както и баща й.

„От 4-5 месеца се занимаваме главно с това. Казвам „занимаваме“, защото Люси ми помогна за дизайна, баща ми – за ремонта. И така то вече е факт. Винаги съм искала да ръководя мини ресторант. Бизнесът не ми е чужд, тъй като моята майка навремето ръководеше свой собствен. Вложихме доста усилия и резултатът е налице – един свеж и младежки дизайн, мебелите са различни, бих ги нарекла дори артистични“ – споделя певицата.

2 коментара към “Фолк певицата Ани Хоанг стартира нов бизнес / ВИЖ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!