Фолк певецът Меди разказа за кражбата на колата му

Фолк певецът Меди е щастлив с успеха, който бележи в попфолка. Признава, че е извървял дълъг път, за да получи признанието от публиката и да се нареди сред топ имената в жанра.

„От 13 годишен се занимавам с музика. Още от музикалното училище в Широка лъка, където завърших средното си образование със специалност Тамбура“ – казва той пред Star Reporters.

В момента няма музикални изяви заради пандемията и не крие, че му е доста трудно да се приспособи към новия ритъм на живот.

„Първите дни ми беше много тегаво. Свикнал съм на забързан живот и изведнъж – шок“ – споделя певецът, чийто клубни участия са из цялата страна.

В момента обмисля новите си песни, с които да атакува музикалната сцена след като нещата се нормализират.

Промо / Константин и Меди – Майната ти Св. Валентин

Дуетът му с Константин станал съвсем случайно. „Спонтанните неща, които не си планирал, стават най-добре“ – подчертава изпълнителят.

Сред най-абсурдните ситуации, в които е изпадал, е кражбата на автомобила му. Бил на гости на приятел, а на тръгване с изненада установил, че возилото му го няма. Все още чака компетентните органи да разрешат случая. „Надявам се всичко да е точно“ – казва той.

Вижте какво още споделя хитовият певец тук !

1 коментар към “Фолк певецът Меди разказа за кражбата на колата му”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!