Фолк певецът Борис Дали става доктор

Борис Дали е силно развълнуван от една предстояща премиера. Тя не е музикална, а е свързана с киното. Неговата първа роля в игрален филм е факт. Става въпрос за нова българска комедия, която много скоро ще се появи по кината в страната.

“Получих покана от един млад режисьор, много грамотно момче, което има хъс за работа, има нюх и знае как се правят нещата. Аз лично много се зарадвах и приех веднага. Моята роля е на доктор. Беше ми много забавно, докато снимахме.” – разказва певецът пред „Планета“.

Почитателите на изпълнителя с нетърпение очакват да го видят в новото амплоа, защото той вече е доказал актьорския си талант с различните роли, в които се е превъплъщавал в своите видеоклипове.

Ето кои са странните навици на фолк певеца Борис Дали

В предаването “Гласовете на България” прави и равносметка на своята 2019-а. Доволен е, че е имал една успешна година, свързана с много пътувания, нови запознанства и доста успехи. Последното му голямо турне беше тази есен в САЩ и Канада, а концертите там го заредиха с много положителни емоции.

“Направихме едно много хубаво турне, обиколих почти цяла Америка. Пях всичко, като се започне от фолклора, мине се през естрадата и се стигне до попфолка. Благодаря на организаторите, които правят тези турнета, защото така се съхранява българския дух. Хубаво е, че има такива хора, които обединяват нашите сънародници в Америка. Припомнят се българските обичаи, музиката също много допринася. Извиват се големи хора и става много весело.” – обяснява той.

За почитателите казва: „Човек е ангажиран, бори се, преследва мечтите си, но не осъзнава, че най-важното нещо е това, да сме здрави. Така че, аз пожелавам здраве, успехи, да мечтаят, да вървят напред, да бъдат много упорити, защото всичко е в техните ръце.”

1 коментар към “Фолк певецът Борис Дали става доктор”

  • Анонимен каза:

    Браво! Само така! Продължавай! Аз ти пожелавам да си жив и здрав успехи продължавай да ни радваш с хитовете си? Аз съм ходила родния ти град Бобов Дол дори си снимах пред общината и получих информация за теб! Много ми харесват твойте песни имам любими твой песни? Много ми харесват снимките много правилно казваш! Борис Дали ти си ми любимия певец и много хубаво пееш имам твой дискове и ми харесват песните ви продължавай те да пускайте такива песни! Вие тримата бяхте весели и забавни в клиповете! Ще има ли трио между вас тримата Борис Дали Илиян Константин?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!