Фолк звезди показват как влизат в перфектна форма / ВИЖ

Звездите на „Пайнер“ ваят перфектни тела с много тренировки и строг хранителен режим. Това става ясно от публикациите им социалната мрежа и множество снимки, които разкриват как протичат спортните им занимания.

Певици и певци често получават комплименти за топ формата си, която демонстрират както в своите клипове, така и на сцената. Перфектните тела обаче изискват грижа и постоянство, а спортът е този, който моделира изкусителните извивки у дамите и релефните бицепси при мъжете.

Физическите упражнения са неразделна част от ежедневния график на изпълнителите, а лятото също не е изключение. Част от тях показват резултатите в своите снимки от плажа, а други разкриват кадри от залата, издавайки как постигат съвършенство на физиката и духа.

Тази седмица Джена показа любимите си тренировки. Певицата разкри, че е обиколила цяла България, но само в Несебър е открила уредите, които ваят идеалните й пропорции.

Запалена по фитнеса от месеци е и Ивелина Колева, а горещото време навън определено не я спира да посещава редовно фитнес залата.

Сред най-активните в спорта е Татяна. Певицата дори има своя страница, в която дава съвети за здравословно хранене и спорт, а самата тя не пропуска ден, нито през зимата, нито през лятото, в който да не тренира.

Един от младите изпълнители в попфолка – Кирил Атанасов, също показва упоритост в залата, а резултатите не закъсняват.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!