Фолк звездата Соня Немска пребори хакерите

Соня Немска успя да пребори хакерите ида си върне страницата в социалната мрежа. Попфолк звездата на „Пайнер“ обяви, че вече отново може да поддържа онлайн комуникацията с феновете си и благодари на всички, които са й помогнали“.

„Повече от 5 месеца страницата беше открадната от хакери.  Щастлива съм да ви съобщя,че от Facebook вече ни я върнаха. Благодаря на всички,които помогнаха това да се случи!“ – написа певицата.

Изпълнителката е изключително щастлива, че отново може да бъде близко до почитателите си не само в Instagram, но и във Faсebook, където обещава нови интересни публикации за аудиторията.

В края на лятото Соня Немска и Радко имаха съвместна музикална изява. Двамата се бяха постарали да изненадат гостите в Орешак с разнообразен репертоар.

“Впечатлена съм от таланта на Радко. Той е изпълнител, който се откроява със своите гласови възможностти, с това как умело пресъздава различни по жанр мелодии и вярвам, че заслужава да се нареди сред водещите изпълнители в попфолка“ – откровена е певицата.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!