Финални концерти от американското турне на Малина

Финалните два концерта от второто турне на Малина в Америка ще бъдат този уикенд. От началото на октомври досега певицата пя в Чикаго, Детройт и Нейпълс, а последните й срещи с българската общност са на 12-и в Хюстън и на 13-и в Сиатъл.

След огромния успех на турнето й през 2015 година, сега звездата на телевизия “Планета“ отново успя да докосне сърцата на своите почитатели в САЩ и им подари незабравими спомени.

Изпълнителката поднесе изключителен микс от музика, който остави без дъх хората, а тези, които все още не са били сред публиката, имат възможност да се насладят на шоуто й утре или в съботната вечер.

Незабравими са емоциите не само за гостите на концертите, но и за самата Малина. Тя е щастлива, че среща много познати лица и създава нови приятелства.

Освен любимите си места в САЩ, певицата успява да открие и нови градове, които я впечатляват. Това турне премина под знака на най-новия хит на Малина – “Грехове“, а публиката в България вече очаква звездата за клубното представяне на проекта у нас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!