Фики: Чувствам се харесван, но не и звезда

В Фики грабна втора победа в девети сезон на шоуто с образа на Тина Търнър и изпълнението на Simply The Best. Талантливият певец разказа, че както той, така и всички негови колеги в шоуто, подхождат сериозно и отговорно към задачите, които им се падат и според него им се получава много добре.

„Любимият ми образ до момент е песента, с която започнах и самият Дони като образ – за мен беше огромна чест да изпълня „Уморени крила”. Страхотно е изживяването да влизаме в различни тембри, много е интересно да се опитваме да достигнем даден изпълнител вокално, а също така и неговата харизма. Процесът на работа с екипа на „Като две капки вода” наистина е страхотен – адмирации и поздравления за техния професионализъм през всичките тези години”, каза изпълнителят в „Здравей, България“.

От представянето на попфолк певеца до момента изглежда, че няма кой образ да го притесни. Самият той казва, че щом Бионсе и Дженифър Лопез вече са минали, няма от какво да се страхува.

„Образът, който до голяма степен ме е страх да ми се падне, е този на Майкъл Джексън, защото той е недостижим. А с моята фигура, ако трябва да го имитирам, ще стане страшно”, казва с усмивка талантливият певец.

Фики се превърна в безподобна Тина Търнър и шашна всички / ВИЖ

Като дете с популярен баща, началото на Фики Стораро е било трудно, докато се докаже на сцената. Моментът, когато е разбрал, че сцената ще е неговото бъдеще, е когато е избран да пее в Олимпийския хор през 2012 г. – той е един от петимата българи, които са прославили страната на Олимпиадата в Лондон.

Там Фики е бил заедно с участници от Световния хор, който е наброявал 110 човека. „Тогава ме беше страх, но винаги съм вярвал, че с работа и постоянство мога да стигна до някъде”, казва той.

Сред ситуациите в „Като две капки вода”, когато адреналинът е изиграл лоша шега на Фики, е представянето му в образа на Роби Уилямс с песента Let Me Entertain You. „Забравих си голяма част от текста, защото изпълнението беше сложно и имах да мисля за толкова много неща, но с помощта на екипа се справих. Много съм им благодарен.”

Хитовият певец не се възприема като звезда, въпреки голямата слава и одобрението на меломаните.

„Харесван се чувствам от първите ми изяви и клипове, където показвах тяло и хората казваха: „Ей, тоя е много готин“, но никога не съм се чувствал като звезда и не мисля, че съм звезда“ – заяви той.

Реклама

2 коментара към “Фики: Чувствам се харесван, но не и звезда”

  • Хортензия Камилова каза:

    Цигането си е ще си остане БЕЗПОДОБНО ЦИГАНЕ… Винаги ще си е смърдялник. Издиславе, я си стой в гетото, дето ти е мястото. Пък не дай Боже, другият живот се навреш в бяла кожа, тогава може да се потрудиш за звезда…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!