Фики с нов албум и дует с брат си Емрах

Певецът подготвя дует с брат си Емрах

Фики посреща лято 2018 с много позитивно настроение и желание за работа. Предстоят му записи и вече подготвя своя нов албум.

“Мисля до края на годината, че ще е готов, живот и здраве. Доста упорито работя – имаме нови песни и идеи. Няма да давам точна дата, но дай Боже да се случат нещата, както ги планирам. Надявам се и този път да уцелим подходящите песни и отново да се харесат на нашата аудитория“, споделя Фики в юлския брой на списание “Мери“.

Певецът ще се постарае този проект отново да бъде различен като подчертава, че обича да експериментира.

“Аз съм “ЗА“ експериментите. Хората, които следят моето творчество знаят, че аз правя постоянно различни проекти. Различната музика винаги ме влече и се старая да представям разнообразни проекти. Музиката е едно голямо богатство, с което трябва да се експериментира“ – заявява той.

Заедно с по-малкия си брат Емрах, който наскоро направи своя дебют като изпълнител, имат идея за съвместна песен. Засега обаче е рано за повече подробности. Фики напълно подкрепя своя брат в старта на музикалната му кариера с пожелания за успехи и занапред. Признава, че  много харесва дуета с Емилия и се радва на неговата популярност сред меломаните.

Наред с професионалните ангажименти и планове, Фики ще намери време и за почивка със семейството си.

“Със съпругата и детенцето ми се надявам да си направим една хубава почивка, макар и за малко, защото имам доста участия и през лятото. Но ни очакват със сигурност само усмивки“ – споделя той.

Не издава кое е мястото, избрано за семейна ваканция, но е твърде вероятно то да бъде български курорт, защото тук певецът се чувства най-добре.

“България е мястото, където се чувствам най-спокоен. Все пак камъкът си тежи на мястото, както се казва. Тук животът е много по-хубав и спокоен за разлика от чужбина, където е много по-забързан. Аз имам голямата надежда и желание България да се съвземе, за да можем да върнем младите хора, които отидоха в чужбина да учат и да работят. Ще ми се да сме си тук всички и да сме по-единни. Обичам да обикалям и да разглеждам какво става по света. Но като нашата красива държава няма никъде по света, само това мога да кажа“ – завършва изпълнителят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!