Фики с нови амбиции и цели за пробив в чужбина - Signal.bg

Фики с нови амбиции и цели за пробив в чужбина

Фики: Искам да пробия на европейския пазар

Фики разкрива, че извор на вдъхновение за него са хората, които успяват и имат нюх в своята работа. Самият той е пример за един успял човек, който може да се похвали със завидна кариера. За него всичко започва на крехката 5-годишна възраст, когато за първи път усетил, че има музикални заложби.

“По-сериозните ми успехи се появиха, когато участвах на Олимпиадата в Лондон, а след това станах и “Певец на годината”. Почувствах признанието, когато видях обичта в очите на хората, които идват да се снимат с мен, които се радват, когато ме видят. Това е едно много хубаво чувство и ми се иска да не прекъсва никога. Ще правя нови песни, ще радвам моите почитатели”, споделя той пред “Планета Блиц”.

Както за всеки изпълнител,  така и за него най-голямата награда е обичта на феновете. Той не крие, че именно те го надъхват да прави все по-хубави песни и се радва, че има такива готини почитатели.

“Аз съм голям мечтател. Имам доста мечти, свързани с музиката и се надявам да ми се сбъднат. Искам да пробия на европейския пазар, а защо не и отвъд него”, откровен е изпълнителят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!