Фики се превърна в безподобна Тина Търнър и шашна всички / ВИЖ

Хитове, оригинална сценография и артистично присъствие завладяха сцената на шоуто

Фики отново взе акъла на жури, публика и зрители в „Като две капки вода“. Той направи безподобен образ на Тина Търнър и спечели първото място в снощния епизод на шоуто за преобразявания.

„Благодаря на участниците и екипа, че винаги сме заедно като едно семейство“ – сподели той, след като завоюва победата за втори път в рамките на „Като две капки вода“ Сезон 9 – All Stars.

Певецът изправи на крака публиката с наелектризиращата песен на Тина Търнър “You’re simply the best”. „Тина Търнър притежава феноменален глас. Днес тя даде интервю, в което сподели, че приключва с професионалната си кариера“ – разказа изпълнителят.

Вечерта беше открита от Къци с пънк изпълнение в ролята на Аврил Лавин.

„Поведението на Майли, която е изключително провокативна, беше една от най-сложните ми задачи. Тя обича себе си и аз трябва да се заобичам в нейния образ“ – сподели Михаела Маринова, която се преобрази в Майли Сайръс с дързост и оригинални костюми.

Поли Генова бе неузнаваема в ролята на незабравимата френска певица Едит Пиаф и изпя класиката „Non Je Ne Regrette Rien“.
„Проблемът е с френското „р“. Най-сложно ще бъде обирането и гласово, и присъствено. Трябва да предам духа й през погледа. Тя е безкрайно различна от мен като артист. Посвещавам песента на сина ми, който има рожден ден днес“ – каза Поли.

Милица си припомни руския език за изпълнението на екстравагантната украинска звезда Vitas. Впечатляващият сценичен пърформанс беше аплодиран от публиката и журито, което беше искрено впечатлено от комбинацията на поп и оперно звучене.

Сцената се превърна в кадър от Боливуд с появата на Рафи в образа на индийския изпълнител Дарен Менди.

Ритмите продължиха с Азис, който пренесе публиката в едно от емблематичните парчета на Шакира. „Смятам, че скоро не си се забавлявал толкова на образ!“ – заяви Юлиан Вергов.

„Тази песен тананикам от дете! Харесвам клипа и култовата сцена с прахосмукачката“ –  сподели Софи Маринова, която се завърна на живо в шоуто. Певицата провокира усмивки и настроение сред публиката, влизайки в ролята на Фреди Меркюри и парчето, което апелира свобода на духа.

Следващата седмица Къци ще избира между Ела Фицджералд и Луис Армстронг, а Азис ще се върне към мъжките образи с Атанас Георгиев и един български рок хит. Михаела Маринова ще скочи в Euphoria с Лорийн, а Милица ще бъде Куин Латифа с ролята й в мюзикъла „Чикаго“. Рафи ще се превърне във Фил Колинс, а Поли Генова ще бъде Софи Маринова. Самата Софи пък ще се преобрази в Рафи, а победителят за вечерта Фики ще бъде Дейвид Ковърдейл.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!