Фики: Отиде си една чиста душа от моето семейство

Фамилия Стораро се раздели с най-новия член на семейството си – кученцето Бамби. За това съобщи в социалните мрежи Фики. Той не конкретизира какво точно се е случило с домашния им любимец, но от написаното е ясно, че певецът страда много за любимото си кученце.

„Приятели, в този момент съм адски тъжен. Отиде си една чиста душа от моето семейство. Един приятел, за когото бях готов да направя всичко, както и той за мен. Почивай в мир, Бамби. Винаги ще живееш в сърцето ми!“ –  написа звездата на „Пайнер“.

Любимецът на семейството на изпълнителите Тони Стораро, Фики и Емрах е от породата Бо, внос от Тайланд, а цената достига до 1500 лв.

Тони Стораро закупи кученцето от развъдник от Турция преди няколко месеца. Колежката му Алисия също си взе куче от там. Нейния любимец носи името Каспър. Певицата от пет години търсила такова, за да зарадва сина си Валери Божинов-джуниър.

Припомняме, че любимците на фолк звездите Каспър и Бамби имат участие  в клипа към песента на Алисия и Тони Стораро „Златото на тати“.

2 коментара към “Фики: Отиде си една чиста душа от моето семейство”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!