Фики: На Емрах все още му е рано - Signal.bg

Фики: На Емрах все още му е рано

Двамата братя ще правят дует

Фики: Обичам страшно много моята съпруга

Фики разкрива, че промените в личния му живот го карат да се чувства здраво стъпил на земята. Стимулират го да е по-амбициозен и още по-нахъсан за работа и нови успехи.

“Да имаш дете, да имаш човек до себе си, с който да се разбираш и да ти е опора, е най-хубавото чувство на света. Обичам страшно много моята съпруга и й благодаря, че е до мен във всеки един момент. Появата на едно дете е нещо, което трябва да изпиташ, защото просто не можеш да го опишеш с думи. Бях готов да стана баща, чувствам се зрял, но всичко е Божа работа. Никога не се знае какво ти е подготвил животът, но със сигурност това са едни от най-прекрасните изненади в моя живот”, разкрива изпълнителят в предаването “Модна фиеста”.

Звездата на телевизия “Планета” признава, че обичта на феновете го зарежда с енергия, позитивизъм, кара го да върви напред и да прави нови неща.

“Нахъсват ме адски много и се опитвам да не ги разочаровам по никакъв начин. Мечтая за признание и извън пределите на нашата прекрасна Родина. Винаги съм мечтал за европейска и световна сцена. Защо не, животът е пълен с изненади”, казва той.

Певецът обича експериментите и затова прави различни проекти: “Музиката е едно голямо богатство, с което трябва постоянно да се експериментира. Тя няма край тази красота, така че трябва да се пее за всичко. Когато нещата се правят добре, няма значение какъв жанр е самата мелодия.”

Братът на Фики – Емрах, наскоро се присъедини към музикална компания “Пайнер”. Той направи летящ старт с хитовия си дует с Емилия – “По такива си падам”. В бъдеще двамата братя също ще подарят на почитателите си дует.

“Имаме такива идеи с малкия ми брат Емо. Той е много музикален и наистина има талант. Песента им с Емилия се получи доста добре, много ми харесва. Направиха истински фурор, много му се радвам. Надявам се и в бъдеще да продължава в същия дух.  Но аз казвам, че все още му е рано. Той е на 15 години, ще навърши 16 години в края на годината. Може би трябва да изчака още година-две. Да се подготви, да излезе здраво стъпил и да покаже, какво може” – категоричен е Фики.

Хитовият певец заявява, че бъдещето си вижда в България и никоя друга страна не би заменил своята Родина.

“България е мястото, в което се чувствам най-спокоен и в мои води. Все пак камъкът си тежи на мястото. Имам голямата надежда България да се съвземе, да можем да върнем и младите хора, които отидоха да учат и работят в чужбина. Ще ми се да сме си тук всички и да сме по-единни” – казва изпълнителят.

1 коментар към “Фики: На Емрах все още му е рано”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!