Фики: Нашата не е лесна, изисква се стабилна психика

Фики оглави двукратно класацията в „Като две капки вода“. Попфолк певецът изненада журито и публиката с майсторските си превъплъщения в образите на Стиви Уондър и Дженифър Лопес,

„Програмата ми е много натоварена, но за мен е истинско удоволствие да изпитам тази енергия, която струи от това уникално предаване. Чувствам се на мястото си в шоуто“ – сподели той пред „Събуди се“.

За професионалните предизвикателства, пред които се изправя хитовият изпълнител казва: „Към всеки изпълнител има предразсъдъци. Винаги съм си мечтал хората да ме оценят като певец и като глас. Нашата професия не е лесна. Изисква се да имаш стабилна психика. Независимо в какво настроение си, трябва да предадеш много позитивна енергия на хората и те очакват това от теб. Това може би е едно от най-трудните неща, които човек трябва да направи в нашата работа. Но аз много я обичам. Пътуванията по участия също са изморителни“.

Решен е да не се ограничава само в попфолка, а да представя и песни от други жанрове.

„Смятам да експериментирам с музиката, която правя. Ние сме Балканска страна и у нас се прави много хубава, забавна музика в поп фолк жанра, която хората харесват и която е от най-слушаните в нашата страна“- обяснява той.

Успява да съчетава професионалните си изяви със семейните ангажименти и подчертава: „Остава ми време и за пианото, благодарение на моя малък сладък син. Той проявява голям интерес към него, още преди да беше навършил 1 годинка. Той постоянно ме кара да му свиря различни мелодии. Jingle Bells е любимата му песничка. Когато вкъщи има повече музикални инструменти, отколкото играчки, тогава детето няма как да няма отношение и интерес към музиката“.

Фитнесът и боксът са спортовете, на които посвещава свободното си време.

„Когато съм натоварен, разпускам във фитнеса. От няколко години тренирам и бокс. След тренировка се чувствам нов човек. Обичам да си почивам в компанията на семейството си“ – разкрива той.

Как ще се справи Фики със следващото предизвикателство в шоуто и ще успее ли да се превъплъти достоверно в образа на Недялка Керанова, ще разберем в следващия епизод на „Като две капки вода“ в понеделник, 16 март от 20.00 ч. по NOVA.

3 коментара към “Фики: Нашата не е лесна, изисква се стабилна психика”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!