Фики и Силвър получиха висока оценка

Тони Стораро поднесе своите адмирации към Силвър, Фики и Група Фантазия. Похвалата му е по повод сингъла “Само за мен”, който големия му син реализира заедно с групата.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

#ИЗНЕНАДА 🔥 #Очаквайте „САМО ЗА МЕН“ в изпълнение на @fikistoraro и група „Фантазия“ – тази вечер в канала на Storaro Music ✌🏽 За нас е чест и най-вече удоволствие Фики да избере наше парче, което да представи по съвършено добър начин ❤️ #Фики #ГрупаФантазия #Премиера #СамоЗаМен #Очаквайте #ТазиВечер #OutNow #FGMProject #FGMMusic #Promo #StoraroMusic #New #Surprise #Tonight #Summer2020 #FikiStoraro #Silver #SilverBand

Публикация, споделена от � 𝐒𝐈𝐋𝐕𝐄𝐑 � (@silvestarmateev_silver) на

Човека глас коментира публикацията в профила на Силвър в социалната мрежа Instagram и написа: “Браво! Гордея се с вас! Много яко! Все така заедно!”

Промо / Фики Стораро и група „Фантазия“ – Само за мен

А отговорът на Силвър не закъсня: “Ти си ни голям пример и опора!”

Проектът “Само за мен” пожъна изключително голям успех. Видеоклипът е качен в YouTube канала на “Storaro Music” и се радва на положителни коментари и на над милион гледания. А дали ще има колаборация между Силвър или група “Фантазия” и Тони Стораро, предстои да разберем.

1 коментар към “Фики и Силвър получиха висока оценка”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!