Фики: Искам да давам най-доброто на моите фенове

Фики посрещна 2019 г. с две нови песни в репертоара си

Фики Стораро неведнъж е споделял за сантимента, който има към българския фолклор и по традиция в края на всяка година записва нещо народно в свое изпълнение с нов аранжимент. След „Зайди, зайди/ Яно мори“, „Лудо младо“ и микса от „Не казвай, любе, лека нощ“ и „Вземи огин, запали ме“, в последния ден на декември той зарадва почитателите си с популярната родопска песен „Девойко, мари хубава“.

Първият запис на песента е през 1951 г., реализиран от лекаря и народен певец от Широка лъка – Костадин Дурев. След това няколко от много популярните и красиви гласове на България като Николай Славеев и Деси Добрева също я изпяват. Сега вече тя звучи и в изпълнение на Фики.

Във видеореализацията звездата на „Пайнер“ честити Новата 2019 година с пожеланието всеки да намери път към щастието, да зарадва близките си и да изпълни дните си с любов, и призива: „Да живее България!“.

ВИЖ / Фики – Девойко, мари хубава

Певецът многократно е показвал любовта си към родината и е признавал, че никога не би я напуснал, за да живее на по-добре уредено място, дори го изпя в песента „България“ преди 3 години.

Освен „Девойко, мари хубава“, на 31 декември младият Стораро пусна още една видеореализация. Той възроди попфолк хита от миналото – „Хайде, слънце“, с разрешението на неговите първи изпълнители – орк. „Козари“.

ВИЖ / Фики – Хайде, Слънце

„По време на моите участия аз никога не се ограничавам да пея само авторските песни, които съм записал и клипирал. Всяко заведение ме кани горе-долу по два пъти в месеца и на хората ще им омръзне да слушат едно и също. Затова се старая да разнообразявам репертоара си постоянно. Искам да давам най-доброто на моите фенове и подготвям много изненади за тях през 2019 г.“, коментира Фики.

1 коментар към “Фики: Искам да давам най-доброто на моите фенове”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!