Фики: Има още много път пред мен

Фики разказва за дуета си с Цветелина Янева -“Не ме оставяй”, който веднага след премиерата влезе в трендинга на канала за видеосподеляне YouTube и се превърна в един от хитовете на “Лято 2019”.

“С Цвети Янева сме дългогодишни приятели. Идеята за дует дойде от мен. Музиката на песента е моя и на супер талантливия Даниел Ганев. Още докато работехме по мелодията, в мен се зароди чувството, че тази песен ще се получи много добре в дует с Цвети, защото има нужда точно от нейния нежен глас. Тя е уникален талант и аз се радвам, че прие поканата ми…” – споделя той пред “Труд” и допълва още:

“През 2014 година аз се включих в нейната балада “Страх ме е”, много красива песен, която феновете оцениха високо. Ето че пет години по-късно пак дойде време за нещо съвместно, също толкова силно като послание и тематика, но този път в дует”.

Удовлетворен е, че като дует са успели да докоснат с гласовете си публиката. Изключително благодарен е за високата оценка и признава, че музиката е неговият живот, неговият въздух. Правенето на песни за него никога не е било обвързано със срокове, защото е творчески процес.

“Винаги съм искал, когато пусна нещо, наистина да повярвам, че ще се хареса. Да усетя емоцията и чувството, което може да достигне до хората. Трудно е с избора на песни, наистина, затова никога не бързам и не “пришпорвам” нещата. Но вярвам, че когато се правят хубави и смислени парчета, те биват оценявани. Всичко, което съм постигнал, е благодарение на уважаемата публиката. Но има още много път пред мен. Ние, изпълнителите, се доказваме с всяка нова песен и с всяко излизане на сцената.”

Наред с музикалната кариера, Фики е отдаден  и на своето семейство, което го подкрепя безрезервно.

“Аз желая да постигна още успехи в музикалната ми кариера, а съпругата и семейството ми са плътно до мен. Тони Джуниър постоянно слуша мои песни и на баща ми, и пее отсега. Музиката е във вените му” – не крие певецът.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!