Фики закри концерта на Василис Карас във Варна

Фики бе удостоен със специална роля в концерта на Василис Карас. Легендарният гръцки певец направи грандиозно шоу в зала “Конгресна” на Двореца на културата и спорта във Варна снощи. Шоуто, организирано от Vada Productions, продължи повече от три часа. Точно в 20 часа DJ Rook започна да подгрява публиката, а след него и Xristina Ralli, Maria Moudioti и Diogenis Faganas.

Час по-късно на сцената се качи и Карас, като изпълни всички любими на българската публика свои хитове: Tilefonise Mou, Fenomeno, Vte Sesi и т.н.

По средата на изявата си той не пропусна да покани Тони Стораро да изпее “Ако една звезда си”. Точно тази песен певец номер едно на Гърция поиска от Човека глас и на сватбата на дъщеря му, която се състоя съвсем скоро близо до Солун, така че определено можем да заключим, че му е любима.

За финал на концерта самият Карас пожела Фики Стораро да изпее няколко песни с оркестъра му. Като това не беше моментна прищявка. Неговият продуцент лично пътува до България 10 дни по-рано, за да го покани да се включи.

Наследникът на Стораро започна изявата си в дует със своя баща. Двамата изпълниха “Кажи ми като мъж”. След това продължи с гръцката песен Olia Sagapane и завърши с хитовете от репертоара му “Кой”, “Пате” и “Бум”. А публиката го изпрати на крака.

1 коментар към “Фики закри концерта на Василис Карас във Варна”

  • Албена В каза:

    Ха така да гледаш ко става младеж, доволен да оставаш бате. Сиганско ха!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!