Фики заведе съпругата и сина си в света на драконите / ВИЖ

Фики, който в шоуто “Като две капки вода“ показа умения да изпълнява еднакво добре музика от различни жанрове, все по-често се налага да опровергава породилите се спекулации, че ще спре да изпълнява попфолк.

“Не е истина, че ще сменям жанра, тъй като това е музиката която до ден днешен ме е изхранвала и съм имал успехи с нея. Но аз съм човек, който обича всеки жанр музика и съм готов да импровизирам, ще имам нови изненади за хората, които слушат моята музика, защото оттук нататък ще бъде много различна… Нека хубавата музика печели, няма значение в кой жанр“ – казва той в телевизионно интервю.

Певецът посреща 2021-а с оптимизъм и вярва, че през новата година ще се завърнем към нормалния си начин на живот. Нетърпелив е да види какво му е приготвила тя.

“Дадох си сметка, че понякога трябва да забавим темпото, да се наслаждаваме на времето с най-близките ни хора и да оставим стремежите и амбициите да почакат“ – споделя хитовият певец.

Фики е изцяло отдаден на своето семейство и не пропуска да се радва на хубавите моменти със съпругата и сина си. Отминалият уикенд за тях отново донесе много усмивки, защото заедно се забавляваха от сърце в уникалния по рода си Фантастичен парк с дракони в София.

Реклама

3 коментара към “Фики заведе съпругата и сина си в света на драконите / ВИЖ”

  • Филипа Хаспаруховата. каза:

    как не ги завела в Германията. Ко туй нещо , майко.ние много обичам фъкито. туй много добре. хас съм фенове на нея.

  • Хан Кубрат каза:

    Фики, я си хващай пътя за Индия. Там ти е мястото. Е,президента ви иска да се съберете обратно вкъщи. Че сте се навъдили като въшки по белия свят. Ходи там да лъскаш обувките на Боливудски звезди,стига си виел бе Кумчо Вълчо, че плашиш децата. Събирай си домочадието и кръгом към РОДИНАТА.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!