Фики: Женските образи ме притесняват

Фики Стораро разкри в „Здравей, България“ как се чувства преди старта на новия сезон на „Като две капки вода“. Той е част от звездния отбор, в който на сцената ще се изявяват девет участници.

„Смятам, че „Като две капки вода“ е уникално предаване и ще се радвам да бъда част от това шоу през новия сезон. Хората ще имат възможност да чуят отново как пея на английски. След хита „Издислав“, предстои и продължението – „Десислав“ – шегува се певецът.

„Учил съм в музикалното училище „Любомир Пипков“ в София. Завършил съм „Поп и джаз пеене“ и колкото и странно да звучи на хората, които не ме познават толкова отблизо, аз слушам много различна музика – харесвам Павароти, Лайнъл Ричи, Майкъл Болтън. Това са имена, от които винаги съм се учил. Първото ми изпълнение в „Като две капки вода“ ще бъде на любим мой артист, но ще бъде голяма изненада“ – допълва той.

„Женските образи ме притесняват. Ако ми се падне Шакира или Риана, не знам дали ще успея да се справя. Това ще е голямото предизвикателство за мен в шоуто. Бих се радвал ако имам късмета да изпълня песен на Лайнъл Ричи или Том Джоунс“ – казва той фолк певецът.

Синът на Фики Стораро стана на две / СНИМКИ

„Знам турски език, но с времето езикът се забравя, особено като не се говори много. Баща ми е голям фен на гръцката музика и владее много добре този стил на пеене. Без да знае и думичка на гръцки, той го изговаря много добре заради добрия си слух“ – разказва Фики.

„Моята популярност се дължи на това, че вече шеста година се радвам на голям успех като изпълнител благодарение на усилията, които полагам. От 5-годишен се занимавам с музика. Докато моите връстници са играели с играчки, аз вече съм свирел на пиано. Разбира се по мое желание. Избрах пианото по примера на баща си. Много хубаво нещо е човек да може да свири“ – категоричен е той.

В понеделник вечер на 24 февруари от 20.00 ч. деветте участници ще направят своята първа поява на сцената на „Като две капки вода“, изправяйки се пред предизвикателството на имитацията и световните звезди.

1 коментар към “Фики: Женските образи ме притесняват”

  • КрантЪ каза:

    Не би тлябвало ти си цяла жена натъпкана с анаболи, която очаква тате да го урежда и да му плаща за всичко!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!