Фики: Един мъж трябва да изглежда и да се чувства като истински мъж

Фики успя за де нареди сред най-любимите изпълнители на феновете на фолка благодарение на музикалния си талант, но той е от звездите, които държат на перфектната си физическа форма.

21-годишният певец поддържа атлетичното си тяло със строг хранителен режим, който спазва от 15-годишна възраст. Той разказва пред „24 часа“, че за да има такава релефна мускулатура  прави шест хранения на ден, но това не означава, че може да си похапва разнообразна храна. Менюто включва предимно месо, зеленчуци, приготвени без мазнини, сведени до минимум тестените изделия и захари.

Един път в седмицата изпълнителят си позволява да похапва, каквото си пожелае. Свободен хранителен режим има на празници и когато е на почивка. Тогава може да се наслаждава на вкусните гозби, които приготвят майка му и баба му.

Преди снимките на клип се отказва даже и от “мръсното” хранене през седмицата, това правило важи и за последния му проект “Вертолета”, в който отново демонстрира топ форма.

Втората стъпка за перфектната спортна форма на Фики са тренировки във фитнес залата всеки ден, които са с продължителност час-час и половина.

“Спортът не е само внушителен външен вид, той е и здраве, и самодисциплина. А един мъж трябва да изглежда и да се чувства като истински мъж” – категоричен е той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!