Фики даде отговор чака ли второ дете

Фики даде отговор на появилите се медийни спекулации относно това, че в скоро време семейството му ще се увеличи с  нов член. От няколко месеца в публичното пространство усилено върви слух, че певецът ще става баща за втори път.

„Бих се радвал много, но за съжаление, такъв късмет нямаме все още. Надявам се в най-скоро време да се случи. Много обичам децата и бих искал да имам повече деца“ – обясни той.

Рожденикът Фики се радва на най-хубавия подарък

Фики, който е сред най-атрактивните участници в „Като две капки вода“ – All Stars, споделя как се подготвя за различните превъплъщения в шоуто.
„Гледам да давам максималното от себе си за публиката и се радвам, че хората го оценяват“ – споделя изпълнителят в „Събуди се“.

Талантът му е по наследство от баща му Тони Стораро, а сега се надява, че и синът му ще тръгне по този път.

„Вкъщи постоянно слушаме музика, имам много инструменти, на които свирим с голямо удоволствие. Синът ми може би усеща любовта ни към музиката и може би също ще тръгне в тази посока. Но ще си реши сам“ – разказва попфолк идолът.

Не крие, че е преминал пред редица трудности, за да успее да изгради има и репертоар, а и публиката да повярва в таланта му.

„Имах тежък период в началото на кариерата си, дори мислех да се откажа да пея. Вероятно защото като малък съм бил още по-чувствителен. Тогава гледах всички коментари, кой какво пише в интернет пространството и бях много разочарован от хейта. Семейството ми обаче ме подкрепи, за да не се отказвам от мечтите си.“

За новото си парче „Не ти прощавам“, събрало над 3 милиона гледания, казва: „Аз съм от хората, които прощават. За да ти се случват хубави неща с даден човек, трябва да простиш. Всички хора правим грешки. Едно от нещата, които по-трудно бих простил, е лъжата. Животът е кратък и трябва да се обичаме и да се усмихваме по-често“.

Реклама

6 коментара към “Фики даде отговор чака ли второ дете”

  • Оди се шибай боклук каза:

   Що, ти си Брад Пит ли бе, принцесо? Дай да ти видим мутрата да те видим колко по-убав си. Вземете се гръмнете, боклуци.

  • Дависеоригнананевъзпитанието каза:

   Той има повече глас, отколкото ти мозък в изродската тиква, дет ти служи само за равновесие. Смисълът на живота, на плюнките като теб е да висите в интернет и да обиждате хората, които ви превъзхождат. Хората постигнали нещо и доказали се сред семейството си и обществото. А, вие си оставате боклуци, защото нямате достатъчно багаж в главата да асимилирате що за отрепки сте и как се държите с хора, които не са ви направили нищо. Робът де Ниро, има един много специален лаф за измет като вас, мунчова халтура и Мери, срам за това свято име. Ако изобщо така се казваш. Позори.

   • Рени каза:

    По всичко личи , как ромската вендета се е активизирала. Това или е майка му или грозната му жена. Няма нормален човек, който би защитил това циганско долнопробие и безвкусие.

    • Празноглави каза:

     И по всичко си личи,че българската злоба и простотия на голяма част от българския етнос, нема свършване, Ренето, патко празноглава. Не е нито баба му, нито леля му, нито майка му. А хора с акъл в главата, лишени от долнопробния ви расизъм и отношение, към всичко по-достойно и талантливо от вас. Долна, злобна сган! Да са живи и здрави, тези от българското население, които са с акъл, възпитание и доброта. Всички останали, сте от боклук нагоре. Ясно ли ти е, Ренетке минетке.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!