Фики в изумителни превъплъщения

Артистичните превъплъщения на Фики в шоуто “Като две капки вода“ изненадаха както журито, така и зрителите. Певецът дава поредното доказателство, че за истинския талант няма граници. От сърце и душа той успява да се посвети на изкуството и да даде най-доброто от себе си.

До този момент изпълнителят представи пет коренно различни образа като с всеки един успя да грабне сърцата на публиката.

“Браво, Фики! Рядко се среща такъв талант, който да се подчини на всичко!“, “Няма лоша имитация от началото на предаването! Истински професионалист!“, “Много се страае. Винаги му личи, колко влага в работата си по изпълнението и образа. Респект! Страхотен си, Фики“, “Не се спира пред нищо! Образът на Джей Ло доказа на какво е способен – на всичко! Поздравления!“, “Много приятно съм изненадана от Фики – възпитан млад човек, отговорен, дисциплиниран, талантлив, затова и му се получава, браво и успех!“ – са само малка част от суперлативите за него в социалната мрежа.

Фики като Eros Ramazzotti в „Като две капки вода“ / ВИЖ

Актьорът Юлиан Вергов пък призна след последния лайв, в който видяхме Фики като Ерос Рамацоти, че е впечатлен от старанието, което влага певецът при пресъздаването на образи, които са далеч от него.

Фолк изпълнителят на  „Пайнер“ видяхме още и като Стиви Уондър, Дженифър Лопес, Майкъл Болтън и Недялка Керанова.

 

Фики като Jennifer Lopez в „Като две капки вода“ / ВИЖ

 

Следващият понеделник му предстои превъплъщение като вокала на Metallica.

“Не мога да ви опиша какво удоволствие е за мен да пея толкова красиви песни и да имитирам такива велики гласове, като тези, които ми се падат в “Като две капки вода“ – пише той.

Признава, че с особено вълнение е влязъл в образа на голямата Недялка Керанова.

„Душата ми се изпълни изцяло, защото изпълнявах народна музика, която нося в сърцето си. Да живее България! Да живее българската народна музика“ – казва той.

Фики като Недялка Керанова в „Като две капки вода“ / ВИЖ

На сцената с Фики бе ръководителят на орк. Плам – Пламен Димитров, който участва и в оригиналния запис на песента “Канят ме, мамо, на тежка сватба“ от първото издание на фестивала “Тракия Фолк“ през 1994 г. в Димитровград.

Телевизия “Планета“ пък подготвя специален филм за перлата на Тракия – Недялка Керанова, от поредицата “Незабравените“, в който нейни колеги музиканти ще споделят спомените си от съвместната работа и срещи с нея.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!