Фики взе акъла на жури и зрители в „Като две капки вода“

Участниците се преобразиха в първи образ по свой избор

Фики е първият победител в осми сезон на „Като две капки вода“. Най-голямата изненада за журито и за публиката беше именно попфолк певецът, който заложи на образа на световната звезда Стиви Уондър. „Благодаря на уважаемото жури и публиката. За мен е чест“, сподели развълнуваният Фики.

Фики като Stevie Wonder в „Като две капки вода“

Атрактивни образи и добро настроение бяха в центъра на първия лайф в любимото шоу за преобразявания. „Брилянтен! Радвам се, че зрителите избраха да бъдеш част от шоуто“, сподели Маги Халваджиян след изпълнението на Антоан Петров- Анди, който впечатли залата.

За своята първа повява в шоуто GALIA избра образа на Мадона, а JJ запя един от големите хитове на Джеймс Артър – Impossible. Маги Джанаварова остави жизнерадостния облик за меланхоличното излъчване на Кристина Агилера.

DARA получи категоричното одобрение на журито с образа на световната сензация – Били Айлиш, предизвиквайки Фънки да възкликне: „Това е най-добрият образ от началото на шоуто!“. Тото се преобрази в друго „лошо момче“, грабвайки китарата и излъчването на Антонио Бандерас.

Известният изпълнител призна, че жена му е причината да избере Бандерас за своя първи образ. Димитър Маринов получи бурни аплодисменти с финото излъчване и силното присъствие на Франк Синатра.

На финала на вечерта Луна върна публиката в младите години на Лили Иванова и песента „Панаири“.

Вижте тук как се справиха всички участници в първия епизод от новия сезон!

Следващата седмица GALIA ще бъде Missy Eliot, a Луна ще премине към кънтри звученето с Доли Партън.

Тото ще влезе в първия си женски образ с Pink, а JJ ще изпълни един от най-новите хитове на Tones and I.

Димитър Маринов ще си припомни българската естрада с легендарната Йорданка Христова, а Антоан ще бъде самият Маги Халваджиян.

DARA ще изпита уменията си в народното пеене с Николина Чакърдъкова, а победителят за вечерта Фики – ще се впусне в ритмите на Дженифър Лопес.

4 коментара към “Фики взе акъла на жури и зрители в „Като две капки вода“”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!