Фики вдигна зрелищен първи рожден ден на сина си / СНИМКИ

Семейство Стораро вдигна голямо парти за първия рожден ден на сина на Фики и Гюлджан. Музикантската фамилия събра много гости в известен столичен хотел, където бе и сватбата на младото семейство.

„Днес е рожденият ден на сина ми! Той е моят живот!“ – написа Фики в социалните мрежи и публикува снимки от тържеството и добави още:

„Бъди винаги усмихнато, безгрижно и щастливо дете. Нека мама и татко те слушат много и изпълняват всяко твое желание. Желаем ти късмета, успеха, любовта и парите никога да не ти липсват , но най-вече ти пожелаваме крепко здраве, щастие и палаво детство“.

Партито бе решено в сини, сребристи и бели цветове. Такива бяха и празничните балони на малкия Тунчер. От снимките е видно, че на събитието наред с най-близките  – чичото Емрах, дядото  Тони Стораро, присъстват и други колеги на Фики.

Сред гостите бяха Бони, Джена и съпругът й Наско, Деси Слава и Благой Найденов, както Галена, която бе кума на сватбата на младите родители.

Любопитно е да се отбележи, че за празничното настроение се погрижиха две големи балкански звезди. „Благодаря на моите чуждестранни колеги Зафирис Мелас от Гърция и Манди от Албания, които уважиха празника ни – първия рожден ден на моя внук!“ – написа щастливият дядо Тони Стораро.

1 коментар към “Фики вдигна зрелищен първи рожден ден на сина си / СНИМКИ”

  • Милка каза:

    Ебахти въодушевените гости е имало гледам… Скърцането на вратите е било по жизнерадостно. Иначе Фики си е готин искам да направят кукла f. ck me SILLY dude с него

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!