Феновете силно впечатлени от Максим

Максим представи най-новия си музикален проект преди броени дни. Сингълът  „Не целувай друг“, по музика и аранжимент на Йорданчо Василковски – Оцко и текста на Даниела Георгиева, веднага впечатли меломаните. Специален гост-музикант в песента е пианиста Борислав Бенчев. За ефектното видео Максим се довери отново на Людмил Иларионов – Люси.

За броени часове парчето успя да влезе в класацията на YouTube за „Набиращи популярност“, а феновете не спестиха възхищението си от певеца.

„Ето това е попфолкът, който искаме! Максим се придържа към класическият стил на поп-фолка и затова стреля втори пореден хит за нула време!Невероятно красива балада! Гласът на Максим е великолепен. Всичко в тази песен е топ!“ – пишат някои от тях, други коментират:

„Уау! Ето това е истинска музика! Текстът е силен и въздействащ. Докосва всяка струна на душата , музиката е нежна и чувствена! А изпълнителят е толкова естествен, земен и уникален с прекрасен глас. Истински адмирации към певеца и към целия екип създал тази красива балада. Прекрасен видеоклип, уникален проект! Тази песен е много истинска и определено е песен с характер.“

Припомняме, че през октомври 2018-а Максим стана част от музикална компания „Хит Микс Мюзик“ и се завърна на музикалната сцена с песента „Мило мое“, която се радва на голям успех и голяма гледаемост в интернет пространството.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!