„Фабрика за мечтатели“ в книжарниците от края на април

„Фабрика за мечтатели“ е заглавната песен и името на новия проект на Цветелина. Не си мислете обаче, че става въпрос за поредния музикален албум на певицата.

„Фабрика за мечтатели“ е първата книга със стихове на една от най-обичаните изпълнителки в България. С нея Цветелина изненада не само своите почитатели, но и самата себе си.

Изключителното в тази книга е, че не става въпрос за любовна лирика, а за книга с позитивни стихотворения. Стихове, които повдигат духа и четейки ги могат да дадат надежда дори и на най-отчаяния човек.

Тя споделя, че чрез тях се е вдигала в много трудни периоди в живота си. Точно за това са толкова силни, защото са изстрадани. Певицата никога не е имала намерение да стигнат до по-широк кръг хора и не се е налагало да казва неща, които смята, че трябва да се харесат на някой. Самата Цветелина признава, че дори най-близките и в семейството не са знаели за поетичния й талант. Когато е търсила път към себе си, тя се е отделяла и пишела или чела своите стихове. И както тя казва, не че ги е криела, а просто не е мислила, че е нещо толкова важно, за да занимава околните със себе си.

През годините Цветелина винаги е правила песни, които имат послания. Интервюта, които те карат да се замислиш. От цялото й творчество прозира една личност, която търси смисъл във всичко, което прави. На своите концерти винаги е готова да изслуша всеки, да даде надежда, да каже между песните си и чрез тях самите, че всичко е наред и че животът е прекрасен, независимо от всичко. Любовта, която успява да остави у хората, ги кара да жадуват всеки нов контакт с нея.

Зад сцената тя е човек, който непрестанно търси уединение и рядко се появява в публичното пространство.

„Не искам да разпилявам енергията си напразно, в излишни срещи и появявания, където и да било, нито пък да се мъча да се задържа някъде, където си мисля, че трябва да бъда. Вярвам, че животът сам те поставя, където ти е мястото. Обичам да бъда със семейството си, да правя обикновени неща, да дам всяка свободна минута на сина си. Това е част от чудото на живота“ – казва Цветелина.

Точно нейният син, разкрива таланта на майка си. За това тя разказва в увода на книгата си. В нея са публикували 250 избрани стихотворения от лириката й.

Интересното е, че авторът на бестселъра „Подсъзнанието може всичко“ Джон Кехоу подкрепя талантливата певица и нейния проект „Фабрика за мечтатели“. Как се е стигнало до това Цветелина е описала подробно в книгата си. Изненадващ за нея е бил целият процес, защото тя е голяма почитателка на всички негови книги.

„Този човек е роден да пише и да накара хората да полетят. Явно благодарността ми към него, без да го познавам, е била толкова голяма, че ми направи невероятен подарък. Имах щастието да се докосна до него и дори присъства със свое съгласие на корицата на моята книга. Благодаря горещо на „Феникс-дизайн“, които сбъднаха нещо, което не съм посмяла да мечтая. Животът отново ми показа, че могат да се случват чудеса, стига да вярваш, че съществуват. А в това няма да спра да вярвам“ – споделя певицата.

„Фабрика за мечтатели“ със сигурност ще развълнува всеки, който търси отговорите на своите житейски въпроси и ще ги намери, казани по най-обикновен начин.

Подарък към всички читатели на книгата е диск със песента „Фабрика за мечтатели“ и 70 стихотворения рецитирани от самата Цветелина. Стихосбирката ще в книжарниците в края на април. Тя ще бъде разпространявана от „Хермес книга“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!