Утре Есил Дюран прави промоция на албума си

Утре /8 юли/ Есил Дюран прави промоция на своя нов албум „Забавляваш ме“. Тя събира изпълнители, приятели и фенове в столичен клуб. Певицата е подготвила и изненада за своите колеги, които ще получат като подарък парфюма ѝ „5 юли“.

„Този албум се продава онлайн, само онлайн, заедно с парфюма, който се казва „5 юли“. Заглавието е „Забавляваш ме“, защото тази песен наистина се хареса много и щеше да бъде неразумно да сложа някакво друго заглавие. Пътувайки насам натам по участия виждам, че хората наистина я харесват“ – казва Есил пред камерата на „Планета“.

„В албума са 13 песни, всички песни, които са клипирани, всички песни, които хората познават, но не са били събрани в един албум. Това е албумът, който е за ценители, за хора, които не просто ме харесват, а ме обичат. Така че вътре е включена и песента „Chalga“, която все още няма видеоклип, не мога да кажа твърдо дали ще има видеоклип, защото лятото тече толкова бързо, а тази песен заслужава точно такова заснемане – супер лятно и купонджийско настроение, което не мога да обещая дали ще съумея да направя това лято“ – добавя изпълнителката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!