Устата

Устата с уникално шоу навръх рождения си ден

Иван Динев – Устата посреща рождения си ден на 10 октомври с различен, ексцентричен, скандален и емоционален специалитет в менюто, което ще се сервира на първото голямо Comedy Roast Show в България. Точно в 20:00 часа навръх рождения си ден той очаква гостите си в столичен клуб, за да ги пренесе в света на едно различно и сравнително непознато у нас направление на комедийния жанр – Comedy Roast (Комедийно печене).

12 отбрани комедианти, между които Димитър Туджаров – Шкумбата и Любо Нейков ще имат възможност да “нахранят“ пред публика рожденика с безпощаден и остър хумор, на моменти на ръба на обидата и подигравката, като под обстрел са всички издънки на Устата, недостатъците и слабите му места, както и грешките, които е допускал.

Устата не само претендира да е “широко скроен“, но и за да ни убеди от самото начало в това, избра събитието да се проведе точно на рождения му ден – 10 октомври. Подаръците са ясни – удари под кръста от приятели и колеги, както и много смях за негова сметка. Някои от атакуващите комедианти ще го въртят бавно на шиш, други директно ще го метнат на скарата, но и в двата случая степента на изпичане ще е well done и всички в залата ще усетят вкуса на печено.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!